dimarts, 24 de març del 2020

La meva primera setmana de la quarentena
Quan em vaig enterar de que haviem d'estar conifnats a casa, sincerament, em vaig asustar una mica, pensaba que no aguantaria tant de temps a casa, però sense donar-te conte, es passa el temps volant.
Nosaltres a la meva casa em dicidit marcar-nos una rutina, tenim hora de jugar, hora de veure la tele, hora de fer els deures i hora de fer esport, ja que tots fem un esport diferent i no volem perdre el ritme.
Aqui os ensenyaré un resum del que fem a la meva casa.
A mi em va molt bé, la part bona de tot això es que fem més coses en familia, en cara que el meu pare treballa. El meu pare està sent molt fort, per això l'admiro tant.

Per les nits, la meva germana i jo, fem videollamada amb els amics del nostre poble, ja que anavem al poble per setmana santa tots i per el virus ens haurem d'esperar fins l'estiu. 

També vam estar una estona intenta fer el repte dels 10 tocs amb el paper de bany, però no va sortir molt bé.

Vam fer un video amb els meus pares, vam passar molt bona estona.

També he posat  el video on fem una mica d'esport. En cara que està retallat, normalment fem una hora aproximadament.

 I molts ànims que entre tots podem!

#joemquedoencasa

dilluns, 23 de març del 2020

EL MEU PUNT DE VISTA DEL COVID-19

Si abans de que passes tot això em diuen el que estem vivint aquest dies, no ho hagués cregut. To això em sembla de pel·lícula.
  
Jo pensava que amb dues setmanes ja tindríem de sobra per eliminar aquest virus, però veient la situació tan greu que hi ha a tot el mon, perquè ja ha arribat a tots els continents, jo crec que tornarem a classes a finals d'abril, però tot serà molt diferent. El mon no tornarà a ser el que era abans. I fins que s'elimini el virus pot tardar perfectament un any o més, és a dir, que afirmin que la vacuna que han trobat és la que eliminarà al virus.

Jo trobo molt a faltar als meus amics, i en cara que no m'ho crec ni jo, enyoro anar a classe, perquè era la nostra rutina i veia als meus amics, i aquest any està sent el millor, fins ara.
  
Em dona molta ràbia la gent que utilitza com a excusa el gos per sortir al carrer,  no són conscients de la situació que hi ha al tot el mon, i per persones com questes el virus trigarà més en desaparèixer.
  
Agraeixo molt als infermers, mèdics, i tota la gent que encara que tots estem confinats, han d'anar a treballar. El meu pare és un exemple, l'admiro molt per l'esforç que està fent aquest dies d'anar a treballar, perquè tenen molt de treball i han de currar molt i ser forts per seguir en davant.

Resultado de imagen de covid 19 enfermosEntre tots podem. 

#quedatencasa

#joemquedoencasa

LLEGIR RAMON LLULL Ramon Llull teòleg, filòsof, poeta i alquimista, va néixer a Palma de Mallorca el 1235 i va morir a la seva ciu...