dijous, 9 d’abril del 2020

TRAVELS...

Praga - Guía de viajes y turismo Disfruta PragaEl destí del meu viatge és a Praga, República Txeca. 
Les dates serien del 10 al 13 d'abril.
El mode de viatge seria en avió, de Barcelona a Praga, i després agafaria un autobús fins l'hotel. 
Allutjament: Hotel Prague Centre Plaça.
Reloj astronómico de Praga, el más antiguo de EuropaAquesta seria la planificació del meu viatge, que anariria amb la meva familia:
Dia 10: Arribada a l'aeroport de Praga a les 7:50 del matí. Agafem des de l'aeroport l'autobús 119 que ens deixarà en la parada Nádrazi Veleslavin, i allà agafarem un trambia fins a l'hotel.
Una vegada ens haguem instal·lat, començarem per anara a visitar la Plaça on es l'Ajuntament i la Torre del Rolletge Astronòmic de Praga. Allà prendrem un aperitiu en el restaurant el "Toro Negro". Des de allà anirem a veure el centre comercial Westfield Chodov. Aquest dia menjarem i dinarem en el restaurant U Fleku ( taberna pintoresca molt coneguda, el plat típic és el goulash ).
Casa Danzante - Wikipedia, la enciclopedia libreDia 11: Al dematí anirem a veure el barri Nové Mesto i la Casa Danzante. Després anirem a menjar al restaurant U Piurnce i tambe dinarem en el mateix lloc. A la tarda anirem a travessar el Pont de Carlos i des d'allà pujarem al Castell de Praga. De camí a l'hotel volem parar a berenar un Trdelnik, és un dolç típic de Praga. Anirem a l'hotel a descansar una mica i després a dinar. 
Cementerio Judío de Praga: historia, cómo llegar, horario y precio ...Dia 12: Al dematí visitarem La Praga "Nova", les seves botigues de roba, de joguines... I després anirem a menjar al restaurant Nase Maso, i després de menjar anirem a visitar l'emblemàtic Cementeri de Praga. I per acabar, anirem a l'hotel a dutxar-nos, perquè anirem a fer un passeig en vaixell per al riu Moldava, on també dinarem. 
Dia 13: Com l'aviò surt a les quatre de la tarda, agafarem les coses i anirem a donar una volta per Praga fins arribar al Carrer d'Or de Praga, a veure el carrer de les casetes de colors intens. I després ja anirem cap a l'aeroport i ja tornem a casa.
Cómo visitar el Callejón de Oro (Castillo Praga): horarios ...







Aquesta seria la meva planificació i guía si anessím a Praga.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

LLEGIR RAMON LLULL Ramon Llull teòleg, filòsof, poeta i alquimista, va néixer a Palma de Mallorca el 1235 i va morir a la seva ciu...