dijous, 16 de gener del 2020

LA INFORMACIÓ AL PODER

Barcelona destinarà 563 milions a reduir les emissions de CO2 en dos milions de tones. 
Resultado de imagen de Barcelona destinará 563 millones a reducir las emisiones de CO2 en dos millones de toneladas
Barcelona ha declarat oficialment aquest dimecres l'emergència climàtica amb un paquet de 103 actuacions que tenen com a objectiu reduir les emissions d'efecte hivernacle a la meitat el 2030.

"No volem un decret retòric, volem un abans i un després en la lluita contra l'emergència climàtica", i ha dit que caldrà fer el que sigui perquè es compleixin els objectius marcats, pel que ha advertit que caldrà un canvi de paradigma sobre la societat actual.
En total, la reducció arribarà als dos milions de tones de CO2, dels quals una quarta part es vol aconseguir limitant dràsticament l'ús de l'cotxe, encara que no quantifica quants vehicles deixaran de circular. Per a tot el pla, la ciutat invertirà 563 milions d'euros extraordinaris fins 2025.

Puigdemont i Comín assisteixen per primera vegada a una sessió de Parlament Europeu, en directe.

Resultado de imagen de Puigdemont y Comín asisten por primera vez a una sesión del Parlamento Europeo, en directo
Tots dos assisteixen a la primera sessió parlamentària després de la sentència de l'TJUE que reconeix els seus drets com europarlamentaris; el gran absent serà Junqueras.
La sentència de Tribunal de Justícia de la UE del passat desembre ha posat de cap per avall Brussel·les i Estrasburg. Després de moltíssim temps amb les portes tancades, Puigdemont té per fi el que sempre va voler: un reconeixement institucional i una plataforma pública per completar la internacionalització de la causa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

LLEGIR RAMON LLULL Ramon Llull teòleg, filòsof, poeta i alquimista, va néixer a Palma de Mallorca el 1235 i va morir a la seva ciu...